Werkwijze

Het doel is om je zo goed mogelijk op weg te helpen en voor te bereiden op de komende tijd. Daarom staat Sher’s kraamzorg voor persoonlijke aandacht en zorg. Je kan mij, ook buiten de uren die ik bij je aanwezig ben, altijd bellen met vragen of bezorgdheden.

Kraamzorg is lang niet overal hetzelfde. En voor mij draait kraamzorg om meer dan alleen een 8-daagse begeleiding.

Sher’s kraamzorg biedt deskundige één op één kraamzorg.  Eén vertrouwd persoon die goed op de hoogte is van je situatie, wensen en behoeften. Dit geeft rust en een prettig gevoel tijdens de kraamtijd, wel zo fijn!

Natuurlijk sta ik er niet alleen voor maar werk ik samen met een team van enthousiaste en professionele collega ZZP’ers. Indien nodig kan ik op deze collega’s terugvallen zodat je altijd de noodzakelijke hulp krijgt. Ook werk ik samen met verschillende kraambureaus. Via deze bureaus kunnen gezinnen ook naar mij door worden gestuurd. Bovendien regelen zij de administratieve zaken met de verzekering.

Ik ben gediplomeerd kraamverzorgende en geregistreerd bij het KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg). Vanzelfsprekend ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volg ik regelmatig vakgerichte cursussen waar ik ook diploma’s voor heb behaald. Denk hierbij aan reanimatie voor volwassene en baby, borstvoeding, EHBO voor kinderen, vroeg signalering en alles omtrent moeder en baby.

De kraamzorg die ik lever is flexibel en van hoog kwalitatief karakter, afgestemd op uw persoonlijke wensen. En dit binnen het kader van het landelijk protocol Kraamzorg. Hierbij vind ik het belangrijk dat deze periode prettig wordt voor het gehele gezin. Zodat je samen met je gezin kan terugkijken op een fijne, gezellige én leerzame kraamweek.

Ik wens je een hele fijne kraamtijd!

Wil je meer weten of kennis maken? Neem gerust contact op